033 - 785 04 68
info@accordeonverenigingamersfoort.nl

70-jarig Jubileumconcert – groot succes

Op 19 november 2023 vierde A.V.A. haar 70-jarig jubileum met een jubileumconcert in de Johanneskerk in Amersfoort. En wat was het een feestje in november! We mogen terugkijken op een zeer geslaagd jubileumconcert. Het was zelfs uitverkocht.

Zowel het A- als B-orkest gaven een mooi concert weg. Daarnaast hebben oud leden Marieke Kroes en Coos Lentink (met Trio C tot de Derde) tijdens de middag een prachtig gastoptreden gegeven. Bij het finalestuk en met de toegift hebben ook 3 muziekschoolleerlingen meegespeeld. Na afloop van het jubileumconcert hebben de leden samen met de 120 toeschouwers en vrijwilligers geproost op het 70-jarig jubileum en kwam er een einde aan een prachtige muzikale middag.

Wil jij A.V.A. binnenkort ook beluisteren? Dat kan. Op zondagmiddag 4 februari 2024 (tussen 13.00 – 16.00 uur) zal A.V.A. samen met CODA meerdere korte optreden verzorgen in de Speeltuinvereniging tijdens Gluren bij de Buren. Je bent van harte welkom. De toegang is gratis. Houd voor meer informatie deze site in de gaten, laat een bericht achter via ons contactformulier of stuur een mail naar info@accordeonverenigingamersfoort.nl

Marieke Kroes
Trio C tot de Derde